logo
logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

LYNK & CO LEASEN

Lynk & Co lease bij Versteegh Automotive biedt u toegang tot de nieuwste technologieën, flexibiliteit en gemak, en kostenbesparingen. Door te kiezen voor een Lynk & Co lease kunt u genieten van de luxe en prestaties van dit innovatieve automerk, zonder het gedoe en de hoge kosten van het bezitten van een auto.

De aankoop van een auto is een belangrijke financiële beslissing. Daarom maken we het leasen van een auto zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk.

Wij bieden particulieren financiering die past bij uw persoonlijke en financiële situatie zoals: huurkoop, persoonlijke lening of doorlopend krediet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Content Image 2

Op een snelle en probleemloze manier Lynk & Co leasen


Ons proces van financieren en leasen is ontworpen met uw gemak in gedachten. We werken samen met gerenommeerde financierings- en leasemaatschappijen om u concurrerende tarieven en voorwaarden te bieden.

Weet u nog niet goed welke Lynk & Co lease optie het beste bij u past? Geen probleem. Ons team zal u begeleiden bij elke stap van het leaseproces, zodat u de keuze maakt die het beste bij u past
 

Wat houdt Lynk & Co financial lease bij Versteegh Automotive in?


Wanneer u kiest voor financial lease bij Versteegh Automotive, wordt u direct eigenaar van de Lynk & Co. U betaalt een vast bedrag per maand gedurende de looptijd van het contract. Dit betekent dat u volledige controle heeft over de auto en kunt profiteren van de vele voordelen van eigenaarschap.

U kunt de auto ook op uw balans zetten en profiteren van fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en afschrijving.
 

Lynk & Co voor ZZP’ers en zelfstandigen?


Voor een zzp'er (zelfstandige zonder personeel) zijn er verschillende voordelen aan het leasen van een auto. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:
1. Vaste maandelijkse kosten: Je hebt vaste maandelijkse kosten. Hierdoor heb je een duidelijke voorspelbaarheid van je uitgaven in de toekomst.
2. Geen grote investering vooraf: Hierdoor is de aankoop van een auto een minder grote klap.
3. Aftrekbare kosten: De leasekosten zijn aftrekbaar als bedrijfskosten. Hierdoor kun je jouw belastingdruk verlagen.
4. BTW-voordeel: De btw over de leasekosten kun je terugvorderen.
5. Je kunt zelf je lease termijn bepalen.
6. Professionele uitstraling: Door het aanschaffen van een Lynk & Co heb je een auto waarmee je professioneel oogt bij het bezoeken van klanten of zaken relaties.

Het leasen van een auto kan dus zowel financieel aantrekkelijk als praktisch voordelig zijn voor zzp'ers. Het is echter belangrijk om verschillende leaseopties te vergelijken om de beste keuze te maken voor uw specifieke situatie. Wij helpen u daar graag mee.
 

De vrijheid ervaren om eigenaar te worden van een Lynk & Co


Financial lease is de ideale financieringsmethode voor zowel bedrijfswagens als personenauto's. Het grote verschil met operationele lease is dat u aan het einde van de leaseperiode de eigenaar bent van het gefinancierde voertuig. Bij Financial Lease betaalt u het volledige investeringsbedrag (exclusief BTW) in gelijke maandelijkse termijnen. Met naar keuze een aanbetaling of slottermijn aan het einde van de looptijd. Zo behoudt u de volledige controle over uw Lynk & Co vanaf dag één.
 

Wat is de Slottermijn?


De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van een lease- of financieringsperiode nog openstaat. Het is gebaseerd op de geschatte restwaarde van de auto. De Keuze van een slottermijn zorgt voor een langere maandtermijn.

51_other_image_17078210521209873989.png

Neem contact met ons op

Werkplaatsafspraak plannen?

Ons verhaal

Versteegh Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de autobranche. U kunt bij ons terecht voor exclusieve en stijlvolle dealer auto’s tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Veel plezier met het bekijken van de site en graag tot ziens!

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Light website