logo
logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

LYNK & CO SPECIALIST

Wilt u een auto die niet alleen mooi is, maar ook slim? Dan bent u bij Versteegh Automotive aan het juiste adres. Wij zijn dé Lynk & Co specialist, en wij weten alles over dit bijzondere automerk. Lynk & Co is een auto die anders is dan de rest. Het is een auto die u nu al laat genieten, en die u klaarstoomt voor de toekomst. Bij Versteegh Automotive, dé Lynk & Co specialist, is de aanschaf van een auto veel meer dan het selecteren van de juiste kleur of model. Het is een investering in de toekomst.Wij laten u zien hoe u het meeste uit uw Lynk & Co kunt halen, en hoe u er lang plezier van kunt hebben. Lynk & Co is een auto die u moet ervaren. Bent u benieuwd naar wat dit automerk allemaal kan? Neem dan snel contact met ons op, en maak een afspraak voor een proefrit.


Versteegh Automotive als Lynk & Co specialist


Klantentevredenheid is de bepalende factor achter alles wat we doen bij Versteegh Automotive. Bij ons vindt u niet alleen een auto, in ons vindt u een partner. Samen met ons ontdekt u de uitgebreide mogelijkheden en beleeft u het plezier van een auto die meer is dan een vervoersmiddel. Onze auto's staan garant voor een betrouwbare en milieubewuste rijervaring die perfect past bij de moderne tijd. Wist u bijvoorbeeld dat Lynk & Co een van de eerste autofabrikanten is die een geïntegreerd deelplatform aanbiedt, waardoor eigenaren hun auto kunnen delen wanneer ze deze niet gebruiken? Of dat deze auto's ontworpen zijn met het oog op toekomstige technologische upgrades, waardoor ze altijd up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen? Dit zijn slechts enkele van de vooruitstrevende kenmerken die Lynk & Co onderscheiden van andere merken. Bezoek Lynk & co specialist Versteegh Automotive en laat ons u meer vertellen over de innovatieve wereld van Lynk & Co!

lynk & co in a row at Nieuwer ter aa Versteeg Automotive

Lees meer over Lynk & Co

Lynk & Co Blacked out version front side met Versteeg Automotive logo

De unieke Lynk & Co Blacked Out uitvoering

Het automerk biedt een aantal innovatieve auto’s die perfect zijn voor de bewuste en verbonden consument. Een van de meest opvallende modellen is de exclusieve Lynk & Co Blacked Out-uitvoering. Deze speciale editie is uniek door het stoere ontwerp met de matzwarte gepoedercoate velgen en de glanzend zwarte raamlijsten. Deze elementen geven de Blacked Out uitvoering (die alleen bij Versteegh Automotive beschikbaar is) een opvallend en onderscheidend uiterlijk. De Blacked Out uitvoering is een idee van Versteegh Automotive, dé Lynk & Co specialist. Wij wilden een auto creëren die niet alleen duurzaam en slim is, maar ook stoer en elegant. Een auto die zich onderscheidt van de massa, en die laat zien dat u een voorloper bent! De Blacked Out uitvoering is een gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij als u interesse heeft. U kunt deze unieke auto bewonderen in onze showroom, of een proefrit aanvragen via onze website.
 

Toekomstbestendige investering

Met onze diepgaande kennis van technische specificaties, onderhoudshistorie en software updates, zorgen we ervoor dat u een toekomstbestendige investering kunt doen. Naast het adviseren bij de aankoop van een tweedehands Lynk & Co, bieden wij als Lynk & Co specialist ook ondersteuning op het gebied van onderhoud en service. Als Lynk & Co specialist kunnen we advies geven over het juiste onderhoudsschema en zorgen ervoor dat eventuele reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde technici. Dit zorgt ervoor dat de auto in optimale conditie blijft en dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw auto.


Wat voor auto is Lynk & Co?

Het merk werd gelanceerd in 2016 en in Nederland in 2021 op de markt gebracht en staat bekend om zijn innovatieve benadering, niet alleen bij het produceren van auto’s, maar ook op het gebied van verschillende mobiliteitsoplossingen. Het merk richt zich voornamelijk op het ontwerpen en produceren van elektrische en hybride auto's.
Lynk & Co Blacked out version right frontside met Versteeg Automotive logo

Wie is de fabrikant van Lynk & Co?

Lynk & Co is eigendom van de autofabrikant Geely. Geely is opgericht in 1986 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het is momenteel een van de grootste autofabrikanten ter wereld en heeft verschillende merken onder zijn hoede, waaronder Volvo, Lotus, Polestar en natuurlijk Lynk & Co. Geely staat bekend om zijn focus op kwaliteit en technologische innovatie. Ze hebben de reputatie hoogwaardige auto's te produceren die voldoen aan strenge veiligheidsnormen en milieueisen. Het merk richt zich op een moderne generatie autobezitters die waarde hecht aan zowel kwaliteit als flexibiliteit. Een van de meest opmerkelijke modellen van Lynk & Co is de 01, een plug-in hybride SUV die ontwikkeld is in Zweden en gebaseerd is op de Volvo XC40. De 01 deelt dezelfde techniek met de Volvo, maar dan met een eigenzinnig en stijlvol design.


Lynk & Co specialist aan de A2

Als dé Lynk & Co specialist gelegen aan de A2 in Nieuwer ter Aa, staan wij bekend om ons aanbod van zorgvuldig gecontroleerde en onderhouden occasions. Elk voertuig in ons assortiment wordt streng geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge standaarden van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geeft u als klant de zekerheid van een auto in uitstekende staat. Daarnaast bieden wij uitgebreide garanties en servicepakketten. Met onze centrale ligging in Nieuwer ter Aa, aan de A2, is Lynk & Co specialist Versteegh Automotive gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit heel Nederland. En met onze ruime openingstijden maken wij het u gemakkelijk om bij ons langs te komen! Meer info over het kopen van een auto? Maak dan gerust een telefonische afspraak.

48_other_image_17077432211397981432.png

Neem contact met ons op

Werkplaatsafspraak plannen?

Ons unieke aanbod

Occasions waar we trots op zijn, met passie voor u uitgezocht.
Signature Image
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Light website